Het Posten

Posten is het verlenen van eerste hulp bij sport(wedstrijden) en evenementen in Putten.
De hulpverlening wordt verzorgd door gediplomeerde E.H.B.O.-leden die daarvoor een paar uur vrij willen maken.
Jaarlijks wordt er gepost bij diverse sport(wedstrijden)/evenementen, zoals
- Schoolkorfbal;
- Avondvierdaagse;
- Sportmarathon;
- Manege;
- Orion (turnen, jazz, trampoline);
- Meeuwen;
- Razzia;
- Volkskerstzang;
- etc. etc.
Het verzoek om te posten dient minimaal een maand van te voren te worden aangevraagd.
Helaas zijn wij genoodzaakt om een vergoeding te vragen bij alle evenementen waar wij posten.

Voor het aanvragen van posters dient u een aanvraagformulier posters in te vullen. Stuur het formulier dan terug naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld en uitsluitend aangenomen bij voldoende beschikbaarheid van vrijwilligers. Zonder volledig ingevuld aanvraagformulier kunnen wij u niet van dienst zijn. Aanvragen die op een andere wijze worden aangemeld, zullen niet worden gehonoreerd.

Agenda:
De komende periode zijn er weer vrijwilligers nodig die willen posten bij activiteiten en evenementen.
Vanaf nu kan iedereen die posten wil, zich aanmelden bij Linda door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Indien er bij Nodig een zwart getal staat, is het aantal posters compleet.

Datum Evenement Nodig Al aangemeld Tijden   Waar
24-12-22 Schovenhorstloop (hardloopwedstrijd) 2   10.00-12.00 Landgoed Schovenhorst
24-12-22 Volkskerstzang 2  Lieuwe Rollingswier 19.30-21.30 Sporthal Putter Eng

23 & 24 juni 2023 Sportmarathon Putten  Veel   volgt z.s.m.  De Meeuwen, SDC, Putter Eng etc.

Rood= Nog niet voldoende posters